Datacenter in eigen beheer

Datacenter in eigen beheer

Stelt u hoge eisen aan de ICT-infrastructuur van uw bedrijf? Wilt u operationele risico’s van uw systemen en applicaties tot een minimum beperken? En zoekt u een ICT-partner die uw bedrijfsdata veilig opslaat, back-upt en monitort. Avelco ICT en Cloud Diensten beschikt in Veldhoven over een eigen datacenter. Graag geven we u tekst en uitleg over datastorage en online werkplekken.

Veiligheid, flexibiliteit en continuïteit

Met een eigen datacenter speelt Avelco in op de toenemende behoefte van bedrijven om in de cloud te werken. Zowel ZZP’ers als MKB-bedrijven met meerdere werknemers kiezen voor de combinatie van veiligheid, flexibiliteit en continuïteit. In ons datacenter staan uw bedrijfsbestanden veilig achter slot en grendel. Daarnaast houden we de applicaties die u gebruikt up-to-date. U heeft dus geen dure server meer nodig. U betaalt per maand een vast bedrag voor de service die Avelco levert.

Online werkplekken

Avelco biedt online werkplekken aan in het eigen datacentrum. Onze ICT-professionals bekommeren zich om de software en de installatie. Voor een vast bedrag per maand per medewerker bent u hier online onder de pannen. Of u nu 1 werkplek nodig heeft of een oplossing zoekt voor 100 werkplekken. Opschalen of afschalen van het aantal werkplekken is in een handomdraai geregeld.