Hosted VoIP en telefonie

Hosted VoIP en telefonie

Start nu met vast en mobiel bellen via een kwalitatief zeer hoogwaardige internetverbinding. Zonder dat u een flink bedrag uitgeeft aan een telefooncentrale. Avelco biedt met 3CX en Xelion twee unieke hosted platforms. Zo kunt u kiezen uit zowel standaard als 100% geïntegreerde oplossingen.

Bellen via hoogwaardige internetverbinding

Bellen via internet krijgt met Hosted VoIP en telefonie een nieuwe dimensie. Investeren in een dure telefooncentrale behoort definitief tot het verleden met deze beproefde oplossing. Voortaan belt u via een kwalitatief zeer hoogwaardige internetverbinding. U merkt het direct: de spraak is van een superieure HD-kwaliteit. Dezelfde kwaliteit krijgt u als u kiest voor de optie videobellen.

Lagere kosten

VoIP-telefonie biedt een breed scala aan mogelijkheden en is een stuk goedkoper dan traditionele telefonie. Verdere is het eenvoudig om koppelingen te maken met bestaande applicaties. Denk bijvoorbeeld aan de koppeling met Outlook-adresboeken of CRM-, administratie- en ticketsystemen.

Variatie in telefoonnummers

Bij VoIP-telefonie heeft u ook de keuze uit diverse telefoonnummers: geografische nummers, bedrijfsnummers (088 en 085), gratis servicenummers (0800), betaalde servicenummers (090x) en buitenlandse nummers.