Netwerk – Internetlijnen

Netwerk aanleg

Snel en stabiel werken begint met een goede basis, dat is het netwerk en de juiste componenten. Door bij de basis te beginnen zorgen we voor een betrouwbare infrastructuur. We leggen voor het netwerk aan of indien nodig passen we een bestaande infrastructuur aan.

Hoogwaardige internetlijnen

Een betrouwbare internetverbinding is voor bedrijven als een eerste levensbehoefte. Vergelijkbaar met water uit de kraan of elektriciteit via het stopcontact. Avelco levert kwalitatief hoogwaardige internetlijnen op vrijwel ieder adres in Nederland en België.

Beschikbaarheid controleren

Nieuwsgierig of uw bedrijfsadres in aanmerking komt voor een hoogwaardige internetlijn? Met behulp van een eenvoudige postcodecheck controleert Avelco uw adres op de beschikbaarheid van glasvezelverbindingen van KPN, Tele2, Eurofiber of lokale glasvezelaanbieders. Als een internetverbinding niet mogelijk is, biedt het gebruik van een radiostraalverbinding soms uitkomst.

Supersnel internet, hoge kwaliteit

Vragen uw bedrijfsprocessen om connectiviteit van de bovenste plank? Graag levert Avelco op locatie een internetverbinding die uw verwachtingen overtreft: hoge kwaliteit, supersnel en aantrekkelijk geprijsd.