Microsoft Office 365

Altijd up-to-date met Microsoft Office 365

Werken en samenwerken in de cloud vraagt om een krachtige oplossing. Microsoft Office 365 bewijst zich al jaren als een beproefde online tool voor zakelijke klanten. Met Microsoft Office 365 hebben uw altijd en overal toegang tot hun e-mail, Office-documenten, agenda en contactpersonen.

Benut de kracht van synchronisatie

Office 365 draait in de cloud en synchroniseert uw data continu. Dankzij deze handige applicatie beschikt u altijd over de laatste versie van uw Office-documenten, e-mail, agenda en contactpersonen. Zowel op uw pc, laptop, tablet als smartphone. In de ochtend opent en bewerkt u een bestand in Word, Excel of PowerPoint. ‘s Avonds zet u op uw tablet de puntjes op de i.

Abonnementen per medewerker

Voor een vast bedrag per maand (per gebruiker) beschikken uw medewerkers over de laatste versies van Outlook, Word, PowerPoint en Excel. Via Avelco sluit u eenvoudig het aantal benodigde abonnementen af. Investeren in de aanschaf of het onderhoud van servers behoort topt het verleden. Microsoft is verantwoordelijk voor de updates. Voor vragen kunt u altijd terecht bij Avelco.