Avelco ICT Diensten

Avelco ICT Diensten is gevestigd in Veldhoven en heeft daar ook haar grootste klantenkring. Omdat we snel willen kunnen reageren op eventuele problemen in de regio willen we onze klanten graag dichtbij hebben. Het neemt niet weg dat we voor onze hosting oplossing klanten door het hele land hebben zitten.De huidige technieken laten gemakkelijk toe dat alles op afstand kan worden verholpen.
Avelco ICT Diensten heeft een eigen datacentrum waarin wij u een online werkplek kunnen aanbieden. Daarmee heeft u het gemak van een vast bedrag per maand voor uw medewerker en hoeft u zich over de software en installatie geen zorgen te maken.Dit kan al vanaf 1 werkplek tot wel 100 werkplekken, alles is schaalbaar en direct aanpasbaar.Voor bedrijven die geen grote investeringen willen doen is dit een gewenste oplossing.
We opereren niet alleen lokaal of regionaal maar hebben ook klanten buiten Nederland. We leveren hun vooral diensten zoals hosting van online werkplekken maar ook websites voor internationale bedrijven. Voor een klant in Eindhoven beheren wij hun locaties in Nederland en Belgie. Voor een klant in Veldhoven hebben we het remote beheer van hun fabriek in Spanje. Wij zijn ook voorbereid en beschikbaar voor grotere ondernemingen die toch met een lokaal karakter willen opereren.
Avelco ICT Diensten is een bedrijf met een groot aanpassingsvermogen, door onze diversiteit aan klanten in allerlei sectoren kunnen we ook uw bedrijf onderhouden. Ons werkgebied specialiseert zich op het MKB. De diensten die we leveren zijn de meest voorkomende zaken die een onderneming nodig heeft zoals goede hardware van betrouwbare merken en de bijbehorende software van bv. Microsoft, Apple, Sophos enz. U wilt als ondernemer toch graag bezig zijn met waar u goed in bent, dat geldt voor ons ook.