Over Avelco

Betrokken in Veldhoven

Avelco ICT & Cloud Diensten heeft zijn roots in Veldhoven en is hier ook gevestigd. Geen wonder dat veel Veldhovense bedrijven al jarenlang tot onze klantenkring behoren. Om snel te kunnen schakelen bij vragen, storingen of calamiteiten, vinden we het prettig om in de buurt van onze klanten te vertoeven.

Lees meer

Avelco Online Werkplek

Avelco ICT & Cloud Diensten beschikt in Veldhoven over een eigen datacentrum. Graag bieden wij u hier een online werkplek aan. Of u nu 1 werkplek nodig heeft of een oplossing zoekt voor 100 werkplekken. Voor een vast bedrag per maand per medewerker bent u hier online onder de pannen.

Lees meer

DATACENTER IN VELDHOVEN

Nationaal & Internationaal

Vanuit Veldhoven zijn de IT-professionals van Avelco ICT & Cloud Diensten actief voor klanten in de regio Eindhoven – Tilburg – ’s-Hertogenbosch. Onze focus ligt niet alleen op deze regio. Ook klanten in de rest van Nederland en buiten de landsgrenzen staan we graag met raad en daad terzijde. Denk aan grotere ondernemingen die bewust kiezen voor een lokale uitstraling.

Lees meer

Avelco DNA

Waarin onderscheidt Avelco ICT & Cloud Diensten zich van andere IT-leveranciers? Om antwoord te geven op deze vraag, hebben we eerlijk in de spiegel gekeken. De uitkomst van deze reflectie spreekt boekdelen: onze medewerkers hebben IT in hun DNA zitten.

Lees meer

ISO 27001 en ISO 9001

Net als de nieuwe privacywetgeving (AVG) hecht Avelco ICT & Cloud Diensten veel waarde aan een veilige en betrouwbare informatiebeveiliging. Daarnaast staat de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel. Daarom zijn we er trots op dat we over de certificeringen ISO 27001 en ISO 9001 beschikken.

Lees meer

DE KLANT STAAT ALTIJD OP NUMMER 1

Sponsoring & Maatschappelijk ondernemen

Avelco ICT & Cloud Diensten voelt zich als een vis in het water binnen de Veldhovense gemeentegrenzen. Uit ervaring weten we hoe belangrijk sponsoring is voor het verenigingsleven. We dragen sport en cultuur in Veldhoven een warm hart toe. Graag sponsoren we een aantal lokale initiatieven of activiteiten.

Lees meer

Datacenter in eigen beheer

Stelt u hoge eisen aan de ICT-infrastructuur van uw bedrijf? Wilt u operationele risico’s van uw systemen en applicaties tot een minimum beperken? En zoekt u een ICT-partner die uw bedrijfsdata veilig opslaat, back-upt en monitort. Avelco ICT en Cloud Diensten beschikt in Veldhoven over een eigen datacenter. Graag geven we u tekst en uitleg over datastorage en online werkplekken.

Lees meer

Vacature

Avelco helpt organisaties al 20 jaar om diverse vraagstukken en/of veranderingen op het gebied van ICT te vertalen naar werkende concepten, oplossingen op klantlocatie of in Avelco’s eigen Cloud.
Dit doen we vanuit onze missie: het verbeteren,aanleggen en beheren van Ict omgevingen door gebruik te maken van een compleet portfolio uitgevoerd door onze professionals met begrip voor de eindgebruiker.

Lees meer