Printing

Printing

Het printen, kopiëren en scannen van documenten vormt vaak de finishing touch van uw kantoorautomatisering. Voor deze 3 disciplines levert Avelco een aantal printers en multifunctionals van het toonaangevende merk Toshiba.

Centrale aansturing

Vandaag de dag is een Multi Functionele Printer (MFP) onmisbaar. Met een MFP kiest u voor een kantoormachine die u centraal beheert. Zo rekent u in één keer af met losse apparaten, zoals printers, scanners en faxen. Met een MPF van Toshiba werkt u veel kostenefficiënter. Bovendien voegt u in een handomdraai applicaties als mobiel printen of cloudcomputing toe.

Kopen, leasen of huren

Bij de aanschaf van een Toshiba multifunctionals heeft u de keuze uit kopen, leasen of huren. Alle drie zijn inclusief een service- en supportovereenkomst. Zo’n contract is allesomvattend: machine, onderhoud, toners en een aantal afdrukken dat u vooraf overeenkomt.

Print-as-a-service

Het is ook mogelijk om te kiezen voor Print-as-a-Service (PAAS). Bij deze oplossing betaalt u alleen voor het gebruik van de printer. Bij deze overeenkomst heeft u geen aanschafkosten, het is maandelijks opzegbaar, u doet zaken met één partij en u weet precies waar u aan toe bent.