Services

Werkplekbeheer

Bij vragen, incidenten of storingen is het niet altijd nodig om langs te komen. Via de ‘remote tool’ Teamviewer kijken we op afstand mee. Deze handige tool ondersteunt zowel Windows als Apple. Download nu de versie voor uw computer.

Lees meer

Online Werkplek

Zoekt u in Nederland een veilige, online werkplek voor uw data? Avelco ICT en Clouddiensten beschikt over een eigen datacentrum in Veldhoven. Interesse? Bekijk de mogelijkheden en voorwaarden van een online werkplek.

Lees meer

Microsoft Office 365

Werken en samenwerken in de cloud vraagt om een krachtige oplossing. Microsoft Office 365 bewijst zich al jaren als een beproefde online tool voor zakelijke klanten. Ontdek nu de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Lees meer

Hosted VoIP en telefonie

Start nu met vast en mobiel bellen via een kwalitatief zeer hoogwaardige internetverbinding. Zonder dat u een flink bedrag uitgeeft aan een telefooncentrale. Ervaar nu wat de keuze voor Hosted VoIP en Mobiel uw bedrijf oplevert.

Lees meer

Back-ups

Bescherming en beveiliging van uw bedrijfsgegevens is prioriteit nummer één. Avelco zet een ijzersterk digitaal slot op deur en zorgt continu voor een back-up van uw data. Zo beschermt u zich dag en nacht tegen calamiteiten.

Lees meer

Webhosting en DNS-beheer

Uw website is de online entree naar uw business. Het spreekt voor zich dat u 24 uur per dag bereikbaar wilt zijn. Met professionele webhosting en DNS-beheer van Avelco voorkomt u dat klanten online voor een gesloten deur staan.

Lees meer

Sophos en Security

Bescherm uw apparaten tegen ransomware én voorkom complexe bedreigingen en dataverlies. Sophos Cloud is dé geïntegreerde beveiligingsoplossing voor Windows, Mac en mobiele apparaten. Eenvoudig in het beheer, gebruik en onderhoud.

Lees meer

Hardware en software

Voor uw bedrijfsprocessen is het belangrijk dat hardware en software als een geoliede machine samenwerken. Daarom levert Avelco alleen hardware van gerenommeerde merken. Zo voorkomen we dat er compatibiliteitsproblemen ontstaan.

Lees meer

Internetlijnen

Een betrouwbare internetverbinding is voor bedrijven als een eerste levensbehoefte. Vergelijkbaar met water uit de kraan of elektriciteit via het stopcontact. Avelco levert kwalitatief hoogwaardige internetlijnen op vrijwel ieder adres in Nederland en België.

Lees meer

Managed Service Provider

Is uw bedrijf te klein voor een eigen ICT-afdeling? Of wilt u uw ICT uitbesteden? Voor het bedrijfsleven vertolkt Avelco de rol van Managed Service Provider (MSP). Voor een vast maandbedrag verzorgen we het beheer en onderhoud van uw ICT-infrastructuur.

Lees meer

Autotask Workplace

Veilig bestanden delen en online samenwerken vraagt in het bedrijfsleven om een beproefde, bekroonde oplossing. Met Autotask Workplace krijgen uw medewerkers vanaf elk apparaat toegang tot bestanden: veilig en eenvoudig.

Lees meer

Printing

Printen, kopiëren en scannen van documenten vormt vaak de finishing touch van uw kantoorautomatisering. Voor deze 3 disciplines levert Avelco een aantal printers en multifunctionals van het toonaangevende merk Toshiba.

Lees meer