Webhosting en DNS-beheer

State-of-the-art webhosting en DNS-beheer

Uw website is de online entree naar uw business. Het spreekt voor zich dat u 24 uur per dag bereikbaar wilt zijn. Met professionele webhosting en DNS-beheer van Avelco voorkomt u dat klanten online voor een gesloten deur staan.

Webhosting: waarborg voor toegankelijkheid

Professionele, betrouwbare hosting is cruciaal voor de toegankelijkheid en veiligheid van uw website. Een storing of een website die uit de lucht is, heeft grote gevolgen. Zeker als u voor uw business afhankelijk bent van uw website. U merkt het direct als u klanten misloopt. Een website die hapert, leidt tot vervelende, online ervaringen. Met state-of-the art hosting zorgt Avelco ervoor dat uw snel en bereikbaar is.

DNS-beheer: koppeling domeinnamen en IP-adressen

Als u een domeinnaam laat registreren, maakt u gebruik van een zogenoemd DNS. Deze afkorting staat voor Domain Name System. DNS is één van de belangrijkste bouwstenen van het moderne internet. Zonder DNS is het gebruik van een domein niet mogelijk. Met DNS-beheer regelt Avelco de koppeling tussen domeinnamen en IP-adressen. Zo zorgen we ervoor dat uw website bereikbaar is en dat u e-mails kunt versturen en ontvangen.